До края на юли продължава набирането на кандидатури за 5-то издание

...
До края на юли продължава набирането на кандидатури за 5-то издание
Коментари Харесай

Продължава кандидатстването за 5-ото издание на Лидерската академия на Съвета на жените в бизнеса в България

До края на юли  продължава набирането на кандидатури за 5-то издание на Лидерската академия – една от най-успешните начинания на Съвета на дамите в бизнеса в България (СЖББ).

Желаещите да преминат  образование имат опция да аплайват до  31 юли 2018 година , като изпратят автобиография и мотивационно писмо на www.womeninbusiness.bg, секция „ Лидерска академия 2018/2019 ”. 40-те дами, които ще образуват випуск  2018/2019 година ще бъдат избрани  след деликатен асортимент, професионално подсилен от дирекция „ Човешки запаси ” на ЧЕЗ.

Лидерската академия започва през 2014 година, като от началото досега над 170 дами са приключили сполучливо програмата. Инициативата се организира под патронажа на кмета на Столична община – госпожа Йорданка Фандъкова. Обучението се финансира от компании-членки на Съвета и е изцяло гратис за участниците.

Акцентът на Лидерската академия e върху присъединяване на дами-предприемачи от дребния и междинен бизнес и жени-мениджъри на приблизително управническо равнище с мотивация за рационализиране и професионално израстване. Проектът се осъществя в осъществяване на един от главните цели на Съвета – да предизвиква професионалното развиване на дамите, осигурявайки им благоприятни условия за качествено образование, надграждащо техните пълномощия.

Модулите  от програмата на Академията, водени от професионални обучители на УниКредит Булбанк, SAP, Хюлет Пакард Ентърпрайс, „ Престиж-96″ и Хил Интернешънъл България,  са интерактивни и на практика ориентирани към построяването и развиването на така наречен меки умения на участниците – насърчаване на лидерските умения и поощряване инициативността и предприемаческия дух за вдишване на по-големи отговорности и по-успешна реализация в специалността.

В  шестмесечното образование, което ще стартира през септември 2018 г., се включват и членове на Съвета на дамите в бизнеса в България, които споделят ценни познания и опит от своята практика като топ мениджъри на някои от най-големите компании у нас. Повече детайлности на womeninbusiness.bg.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР